OM FÖRETAGET

Över 10 års erfarenhet i måleribranschen.

Chockerande nog heter jag som startade företaget... Pierre.
Min målarutbildning uträttades på Bräckegymnasiet, på Lindholmen i Göteborg. Efter utbildningen och sammanlagt strax över 6000 timmars praktik, gjorde jag mitt gesällprov. Detta blev väl godkänt och funkar som ett yrkesbevis.

Jag startade mitt företag för lite över ett år sedan, efter ca 10 år som anställd i branschen. Det har rullat på bra och vuxit organiskt. Det har utförts uppdrag för privatpersoner så väl som företag. Pierres Måleri har även blivit inhyrd av större måleriföretag som extra arbetskraft.

För att hinna med och kunna hålla så hög kvalitét som möjligt är jag i skrivande stund under processen att anställa fler målare. Om någon känner en duktig och självgående målare så är tips välkomna!

 

TJÄNSTER

Vi målar både invändigt och utvändigt.  

 

Vi utför ommålning av tak, väggar, lister, fönster, dörrar, golv tillsammans med lämpligt underarbete. Även fasadmålning de årstider och dagar vädret tillåter. 

 

För att inte glömma, tapetsering! Förr var det vanligt med tapetserare som ett eget yrke. Och det råder fortfarande en viss osäkerhet angående detta. I dagens läge är det nästan en självklarhet  att kunna inom kategorin måleri... åtminstonde på detta företaget.


 

Med andra ord erbjuder vi allt som man kan förvänta sig inom yrket. Skulle det var så att ni har några funderingar eller frågor, tveka inte att höra av er.

Det kostar inget att fråga!